sestdiena, 2010. gada 18. decembris

Kaķīša dzirnavas

Bērnu un jaunatnes centra Ziemassvētku koncertuzvedumu "Kaķīša dzirnavas" veidoja un vadīja teātra studijas labais gariņš Linda un režisore Randa





trešdiena, 2010. gada 15. decembris

Egles iedegšana Akvārijā

Ziemassvētku egles iedegšanas pasākumā tirdzniecības centrā "Akvārijs" bija redzami teātra studijas rūķi, kuri pikojās, lasīja vēstules, rotāja egli un visādi citādi gatavojās gaidāmajiem svētkiem.

"Ar ko lai rotā to egli???"


svētdiena, 2010. gada 21. novembris

Paldies, ka pasniedzi roku!

Teātra studijas jaunieši piedalījās Sarkanā krusta goda nomināciju pasniegšanas pasākumā "Paldies, ka pasniedzi roku". SILUETS uzstājās ar divām kustību etīdēm: "Bērnība" un "Jaunība"

"Paldies, ka pasniedzi roku!"

pirmdiena, 2010. gada 16. augusts

Spītīgā skuķe ceļo uz Skrundu

TS SILUETS piedalījās Kurzemes amatierteātru festivālā Skrundā, rādot savu izrādi "Spītīgā skuķe". Diena bija ļoti karsta, tāpēc uz āra skatuves spēlēt nebija viegli, tomēr...
mēs to izdarījām!

Skolotāji atpūšas

Mēģinājums "mūzikas stundai"

Orlas Zasuvičas lomā iejutās mūsu izrādes kustību konsultante Antra

otrdiena, 2010. gada 3. augusts

Ieminies par iecietību

Teātra studijas aktieri dalījās ar savu skatījumu par diskrimināciju Latvijā, uzstājoties Sarkanā Krusta rīkotajā akcijā "Ieminies par iecietību"

otrdiena, 2010. gada 1. jūnijs

Pirmais izlaidums

Teātra studijas pirmais izlaidums - audzēkņi, kuri noslēdza savu mācību gadu ar izrādi "Spītīgā skuķe". Izrāde bija veidota pēc vācu rakstnieces Emijas fon Rodenas romāna ar tādu pašu nosaukumu.